Du vill aldrig gå hem

Båstad Företagsby Kontor Lokal

Hör av dig!

Kontakta oss med dina önskemål och funderingar. Tillsammans hittar vi bästa lösningen.

Koncept – en nyckel, flera dörrar

För oss är det viktigt att erbjuda mer än bara en hyreslokal. Vi lyssnar, underlättar och skapar bättre möjligheter för företagandet. 

Nätverk & social miljö

Vi vill ge ditt företag en enklare vardag, ett nätverkande där kunskap, engagemang, kapital kan samverka för att växa tillsammans. I gemenskapen i företagsbyarna finns företag som är/blir en naturlig del av din vardag. Här byggs förtroende och kapital genom affärer, inte bara i konferensrummen utan också över en lunch eller en fikastund.

Samarbetspartners

Förutom de företag som redan finns i byarna och som du kan samarbeta med har vi knutit till oss viktiga samarbetspartners så att du enkelt har tillgång till fler tjänster som t.ex. bank, försäkring, kontorsmateriel, revision.

IT på plats

Samarbetspartner som kan hjälpa er med era specifika behov av installationer och daglig support. Finns även en multifunktionsskrivare för företagen i Båstad Företagsby.

Marknadsföring på hemsidan

Alla företag i våra företagsbyar presenteras här på hemsidan.

Skyltning på området

För att kunder och leverantörer enkelt ska hitta har vi skyltat upp vid infart, i entréer och vid dörrar.

Fri tillgång till konferensrum

Som företagare i våra företagsbyar kan du kostnadsfritt boka konferensrum via ett smidigt bokningssystem.

Restaurang och catering

I Båstad Företagsby finns en mycket populär lunchrestaurang som även serverar frukost och fika.

Skalbevakning

Bevakning av fastigheterna ingår, samt kostnadsfritt nytt lås, nycklar och passerkort vid inflyttning.

Trivsel både ute och inne
Här ska man känna sig varmt välkommen. Vi är noga med det där lilla extra. Välskött utemiljö, en vacker entré, inbjudande soffor för en stunds avkoppling, privata hörnor för kreativa samtal  och vackra saker att se på. Det ska vara skönt att vara här!
Städning och underhåll

Vi prioriterar fin miljö, både ute och inne. Som sagt, det ska vara skönt at vara här!

Fri parkering

Gratis parkeringsplatser för dig och för dina kunder i alla våra byar.

Laddstationer

I Båstad Företagsby finns det tio laddstationer för din elbil. Sex stationer uppe vid B5  och fyra vid B7. De är alla type 2, 22 kW-AC och enklast är att bara skanna QR-koden på laddstationen och följa instruktionerna. Du kan också ladda ner appen Monta där du lägger in ett betalkort. Genom Monta läser du in QR-koden på laddstationen för att aktivera laddningen.

Företagsbyarna

En mix av företag finns i våra byar. Kontorsverksamhet, utbildning, showroom, lager/logistik och tillverkning. Kreativa miljöer! 

Utan tvivel ett lyckat koncept

Kunskap, engagemang, kapital jobbar och växer i våra företagsbyar. Vi har nästan 15 000 kvm med stora möjligheter till anpassning. En sund mix av kontorsverksamhet, utbildning, showroom till lager/logistik och tillverkning skapar spännande möjligheter.

Navet och största byn är Båstad Företagsby. I huvudbyggnaden B2 finns inbjudande gemensamhetsytor och restaurang som skapar en plattform för nya kontakter, inspiration och affärer.

Designgården ligger mer centralt i Båstad. Här sitter ett mindre antal företagare med som samarbetar, inspirera varandra och utvecklas tillsammans.

På Hallandsvägen 19 ligger Kalkugnen som består av flertalet kontor, större industrilokaler och verkstad.

Vi har också engagerade samarbetspartners som med sin kompetens stöttar oss och företagen i våra byar.

Företagarna i byarna har hittat synergier när det gäller lager, transporter, konferenslokaler, reception, utbildningar, inköp m.m. Den sociala gemenskapen har blivit en styrka för en- och fåmansföretagen och många nätverk har uppstått. I Båstad Företagsby har vi dagliga besökare som kunder, partners, leverantörer, lunchgäster som inspirerar, knyter nya kontakter och skapar ett brett engagemang i hela bygden.

Vill du vara
en del av oss?

Vill du också ha ditt kontor/företag här?
Låt oss veta vad du letar efter. Kontor? Lager? Tillverkningslokaler? Förråd?
Vi är flexibla och hittar lösningar.