Designgården Båstad logga

Designgården – centralt i Båstad

Designgården ligger liksom Båstad Företagsby på Ängelholmsvägen men mer centralt i Båstad. Här sitter ett mindre antal företagare med olika kompetenser och med fina möjligheter att samarbeta, inspirera varandra och utvecklas. Genom engagerade samarbetspartners med viljan att skapa något nytt och hållbart är detta en riktigt attraktiv arbetsmiljö. På designgården finns också en vacker vinkällare där man kan hyra in sitt vin.

Ingår i Båstad Företagsbyar

Båstad Företagsbyar består av Båstad Företagsby, Kalkugnen och Designgården. När flera fastigheter ingår i samma koncept uppnår vi frihet och flexibilitet för våra företagare. Det finns möjligheter att anpassa lokal och lokalisering efter verksamhetens behov. Många verksamheter växer, och/eller ställer om till en annan inriktning och då vill vi vara med och hjälpa till med utvecklingen. Företag i företagsbyn, på Designgården och på Kalkugnen har också möjlighet att nyttja varandras konferensrum och allmänna ytor.

Företag på Designgården

Här listar vi företag som jobbar och trivs på Designgården. Vill du också ha kontor eller annan lokal hos oss, läs mer under menyn Lokaler, alternativt hör av dig till info@bastadforetagsby.se eller ring 0431-792 30.