Registrera ditt företag

Hör av dig!

VIKTIGT! Maila din transparenta (och tryckbara) logotyp i filformatet png eller eps till matilda@bastadforetagsby.se

Vi behöver logotypen till det skyltmaterial som vi erbjuder våra hyresgäster och till vår hemsida där alla företagen i Båstad Företagsbyar finns representerade.

Företagsbyarna

En mix av företag finns i våra byar. Kontorsverksamhet, utbildning, showroom, lager/logistik och tillverkning. Kreativa miljöer! 

Utan tvivel ett lyckat koncept

Kunskap, engagemang, kapital jobbar och växer i våra företagsbyar. Vi har nästan 15 000 kvm med stora möjligheter till anpassning. En sund mix av kontorsverksamhet, utbildning, showroom till lager/logistik och tillverkning skapar spännande möjligheter.

Navet och största byn är Båstad Företagsby. I huvudbyggnaden B2 finns inbjudande gemensamhetsytor och restaurang som skapar en plattform för nya kontakter, inspiration och affärer.

Designgården ligger mer centralt i Båstad. Här sitter ett mindre antal företagare med som samarbetar, inspirera varandra och utvecklas tillsammans.

På Hallandsvägen 19 ligger Kalkugnen som består av flertalet kontor, större industrilokaler och verkstad.

Vi har också engagerade samarbetspartners som med sin kompetens stöttar oss och företagen i våra byar.

Företagarna i byarna har hittat synergier när det gäller lager, transporter, konferenslokaler, reception, utbildningar, inköp m.m. Den sociala gemenskapen har blivit en styrka för en- och fåmansföretagen och många nätverk har uppstått. I Båstad Företagsby har vi dagliga besökare som kunder, partners, leverantörer, lunchgäster som inspirerar, knyter nya kontakter och skapar ett brett engagemang i hela bygden.

Vill du vara
en del av oss?

Vill du också ha ditt kontor/företag här?
Låt oss veta vad du letar efter. Kontor? Lager? Tillverkningslokaler? Förråd?
Vi är flexibla och hittar lösningar.