Om Båstad Företagsby

Bjäre har unika förutsättningar för företagare som vill starta upp verksamhet och utvecklas till framgångsrika företag. Det finns bra exempel på småföretag som här växt till etablerade börsföretag och betydande arbetsplatser för bygden.

Båstad Företagsby är en plats för nätverkande där kunskap, engagemang, kapital kan samverka för att växa tillsammans.  Här finns 10500 kvm med stora möjligheter till anpassning efter önskemål.  Vi har charmiga och moderna lokaler, allt från kontorsverksamhet, utbildning, showroom till lager/logistik och tillverkning.

Stämningen i Båstad Företagsby är varm och välkomnande. Bra parkeringsmöjligheter, inbjudande gemensamhetsytor och fina möjligheter till en lunch skapar möjligheter till nya kontakter, större nätverk, engagemang, inspiration och affärer.

Företagarna i byn har hittat synergier när det gäller lager, transporter, konferenslokaler, reception, utbildningar, inköp m.m. Den sociala gemenskapen har blivit en styrka för en- och fåmansföretagen och många nätverk har uppstått. Företagsbyn har dagliga besökare, inte minst lunchgäster, som inspirerar, knyter nya kontakter och skapar ett brett engagemang i hela bygden.

Läs mer om konceptet.