Mat & Möten

Mat & Möten

Mat & Möten är en restaurang med fokus på råvaror av hög klass, svenskt och lokalt i största möjliga mån med moderna smaker, men också mycket fokus på klassisk, vällagad husmanskost.

Restaurangen öppnar kl 08.00 måndag – fredag med frukost och fika.
Varje morgon erbjuds hälsosamma frukostalternativ, smoothies, smörgåsar och även varma äggrätter med olika tillbehör.
Till detta hittar man även juicer, kaffe och hembakat!

Lunch serveras måndag – fredag 11.00 – 14.00 till ett pris av 120,-/port.
Enbart salladsbuffé och soppa, 100 kr
Vi stänger restaurangen 15.30.

Det finns en välfylld salladsbuffé med goda sillinläggningar, smakrika salladsanrättningar, dagens soppa som är vegetarisk (alltid glutenfri) och ingår i dagens lunch. Varmrätt med val av smaker från gård, skog, äng eller hav, serveras framledes dig vid bordet. Självklart finns även vegetariskt alternativ! Ja, och så kaffe och kaffegodis förstås.

Vill du bli Mat & Mötens ”stammis”?

Registrera dig i restaurangen och ladda ditt stammiskonto med 1000 kr och sedan har du 10 % rabatt på dagens lunch (=den modernare lunchkupongen)!

Välkomna! / Andreas, Ulrika inkl medarbetare

Pressrelease 2020-09-21

Båstad Företagsby är en plats för nätverkande där kunskap, engagemang och kapital samverkar för att växa tillsammans. Mat & Möten har de senaste fem åren drivit restaurangverksamhet ”i byn” och hade efter dessa fem år planerat att lämna över kontraktet & driften till ny entreprenör.

Efter ett mycket annorlunda år för oss alla med tanke på pandemin som pågår så har det visat sig extra svårt att attrahera någon som varit villig att satsa på det sätt man önskar sig, och därför har vi nu tillsammans hittat en väg som gör att vi med stor glädje fortsätter vårt samarbete.

Mat & Möten kommer alltså även fortsättningsvis vara den totala leverantören av matupplevelsen i Båstad Företagsby vilket vi nu alla inblandade är glada över att ha tagit beslut i.

Nu satsar vi återigen framåt och kommer under julstängningen i december/januari göra en uppfräschning av restaurangen, och hoppas att ni som gästar oss ofta eller kommer göra i framtiden landar i en härlig miljö, med god mat, glada möten och vi ser framemot att ta hand om dig hos oss!

Varmt Välkommen till en fortsättning med Mat & Möten teamet /Ulrika och Andreas samt Båstad Företagsby.