Flytta in till oss

Flytta in i någon av våra företagsbyar!

Företagare

Just nu finns det ca 80 företag i våra företagsbyar

Båstad Företagsbyar är platser för nätverkande där kunskap, engagemang, kapital kan samverka för att växa tillsammans.  Här finns nästan 15.000 kvm med stora möjligheter till anpassning efter önskemål.  Vi har charmiga och moderna lokaler, allt från kontorsverksamhet, utbildning, showroom till lager/logistik och tillverkning.

Läs mer om konceptet och kontakta oss för mer information: info@bastadforetagsby.se / 0431 – 792 30.

Det naturliga valet för företagare på Bjäre

I Båstad Företagsbyar finns lokaler för många olika verksamheter, allt ifrån kontorsverksamhet, utbildning, showroom till lager/logistik och tillverkning. Här uppstår synergieffekter för företagare med behov av alltifrån lager, logistik, transport, industri, verkstad och inköp, till konferenslokaler, showroom, marknadsföring och utbildningar. Därtill har Båstad Företagsby en restaurang och mysiga fikarum, social gemenskap och intressanta nätverk. Båstad Företagsbyar erbjuder livskvalitet för företagare med ambitioner.

N

Kontorslokaler

N

Konferenslokaler

N

Lagerlokaler

N

Lagerhotell

N

Lokaler för tillverkning

N

Lokaler för mindre industri

N

Showroom

N

Lokaler för friskvård

Letar du efter en bra arbetsplats, lager eller annan lokal?

Vi har lokaler i Båstad Företagsby, på Designgården och Kalkugnen, vilket ger oss stor flexibilitet att skräddarsy den perfekta platsen för dig och ditt företag. Hör av dig till oss med dina tankar och önskemål!

Intresseanmälan

6 + 4 =