Båstad Företagsbys Koncept

N

Nätverk & social miljö

Båstad Företagsby som koncept har ambition att ge ditt företag en enklare vardag. Här finns en plats för nätverkande där kunskap, engagemang, kapital kan samverka för att växa tillsammans. I Företagsbyn finns redan företag som är/blir en naturlig del av din vardag, som t ex redovisningskonsulter, reklambyråer och it-företag. Här träffas man naturligt till fika klockan nio, vid lunch och ibland även för en kopp kaffe på eftermiddagen.

N

Samarbetspartners

Förutom de företag som redan finns här och som du kan samarbeta med har vi knutit till oss viktiga samarbetspartners så att du enkelt har tillgång till fler tjänster som t ex bank, försäkring, kontorsmateriel, revision.

N

IT på plats

Vi har samarbetspartner i Båstad Företagsby som kan hjälpa er med era specifika behov av installationer och daglig support.

N

Marknadsföring på hemsidan

Företagarna i byn presenteras med en kortfattad text om verksamheten och logotype här på hemsidan.

N

Skyltning på området

För att kunder, leverantörer och andra besökare enkelt ska hitta har vi skyltat upp vid infart, i entréer och vid dörrar.

N

Fri tillgång till konferensrum

Som företagare i byn kan du kostnadsfritt boka konferensrum via ett bokningssystem på vårt InfoNet.

N

Restaurang och catering

I Företagsbyn har vi en mycket populär lunchrestaurang som även serverar frukost och fika.

N

Skalbevakning av fastighet och området

Bevakning av fastigheterna ingår, samt kostnadsfritt nytt lås, nycklar och passerkort vid inflyttning.

N

Fri parkering

Det finns gott om parkeringsplatser för dig och för dina kunder.

N

Trivsel både ute och inne

Trivsel är a och o för oss som driver verksamheten Båstad Företagsby. Här ska man både som företagare och besökare känna sig varmt välkommen, varje dag. Vi är noga med det där lilla extra som du kanske inte alltid ser, men som finns där. Välskött utemiljö, en vacker entré, inbjudande soffor för en stunds avkoppling, privata hörnor för kreativa samtal  och vackra saker att se på. Det ska vara skönt att vara här!

N

Städning och underhåll

Vi prioriterar fin miljö, både ute och inne. Därför ingår bl a städningen av ditt kontor, gemensamma och allmänna ytor. I övrigt sker städning enligt överenskommelse.