Starfields AB

Starfields AB är en reklam & webbyrå där du samlar allting hos en leverantör. Vi finns sedan över 10 år tillbaka för både små och stora företag med kunder över hela landet. Bland våra kunder finns alltifrån medlemmar av kungafamiljen till internationella varumärken och myndigheter – till den lilla frisörsalongen och enmansföretagaren. Med prisvärda digitala lösningar erbjuder vi alltifrån hemsidor till trycksaker,  e-handel, programmering, SEO på Google, digitala kampanjer, trycksaker, strategi, planering, reklamfilm, foto, ljud och relationsmarknadsföring via sociala medier. Starfields tillför dig som uppdragsgivare mervärde och får ditt företag att spara tid och tjäna mer pengar. Vi älskar det digitala blandat med kreativitet och framtidstänkande. Oftast ligger våra lösningar före konkurrenternas – vilket ger dig som kund till oss ett försprång. 

 

Vad kan vi hjälpa ditt företag med?

 • Produktion och utveckling av hemsida
 • Produktion och utveckling av e-handel
 • Programmering – PHP, Javascript, CSS3, HTML5, MySQL, Lavarel Framework, Bootstrap, PSD till HTML, jQuery, Full Stack Web development, NET framework, C++, C#, Angular, React, Node.js, WordPress, WooCommerce m.m.
 • Webbdesign – Analys och anpassning av din hemsida eller e-handel för ökad användarvänlighet, UI-design, UX-design
 • Responsive design (anpassning av hemsida eller e-handel till mobila enheter)
 • Grafisk design – digitala annonser såväl som print
 • Utformning av logotyper
 • Kampanjer – förstärka ditt varumärke
 • Annonsering och marknadsföring o sociala medier
 • SEO, SEM och Google Ads – Hamna på Googles förstasida
 • Reklamfilm
 • Dokumentärfilm
 • Ljud- & musikproduktion
 • Trycksaker där vi både tar fram originalet och/eller trycker det åt dig
 • Kommunikationsplanering
 • Budget för marknadsföringsplaner
 • Marknadsanalyser
 • Varumärkesregistrering och IP-tillgångar
 • Omvärldsbevakning – automatiserad rykteshantering på hela Internet
 • Domänhantering
 • E-posthantering

 

Hur arbetar vi?

Standardiserade processer med samlad kompetens från flera länder

Starfields arbetar efter en standardiserad process som vi vet fungerat för våra hundratals andra kunder – stora som små. Vi arbetar alltid i projektform där flera kompetenser bidrar – projektledare, flertalet olika webbutvecklare specialiserade på olika programmeringsspråk, grafiska designers, copywriters, creative directors, fotografer, art directors, filmfotografer med flera. Vi begränsar oss inte till Sverige. Många av våra konsulter kommer från andra länder, för att vi vill jobba med de absolut bästa och för att vi vet lösningen till dig som kund inte ska begränsas till bara några få individer. Ingen kan allt, men tillsammans skapar vi bättre lösningar.

Transparent insyn i allt vi gör

Vi tror på att du som kund ska kunna se vad vi gör och vara delaktig i processen. Vi arbetar med branschledande verktyg och använder oss av ett världsledande projekthanteringsverktyg kopplat till ett tidsrapporteringsverktyg där vi kan mäta allt vi gör åt dig som kund.

Våra kunder kommer gärna tillbaka

Våra kunder är ofta återkommande där vi en gång utfört ett projekt som dom är nöjda med – och därefter kommer tillbaka och vill ha mer hjälp över längre tid. De flesta av våra nya kunder kommer till oss för att dom blivit rekommenderade av någon vi redan utfört tjänster till. Du kan beställa en tjänst i projektform som sträcker sig mellan 2 veckor – 12 månader. Om ditt företag bara önskar hjälp med engångs-support eller ett uppdrag där arbetet är mindre än två veckor, och du inte har ett löpande serviceavtal med oss, får vi be dig att vända dig till någon annan byrå

Vi jobbar med kunder över hela Sverige

Med vårt hjärta i Båstad trivs vi lika bra i Stockholm som Göteborg som utomlands. Faktum är att merparten av våra kunder har sitt säte i dom större städerna. Vi är ofta ute och flyger och träffar våra kunder – det är inte du som ska komma till oss – utan vi till dig. Med de digitala förutsättningarna spelar inte platsen så stor roll längre, vi når varandra ändå och dagligen kommunicerar vi med våra konsulter och medarbetare i hela världen. Visste du förresten att våra IT-servrar drivs från Göteborg och Västerås – eller att vi har medarbetare i länder som Litauen och Bangladesh? Allt för att du som kund ska få den bästa lösningen för ditt företag.

Ta en kaffe eller en lunch?

Du är alltid välkommen att kontakta oss – för att diskutera ditt nästa drag i företaget – eller söka lösningar på vad du behöver hjälp med. Vi älskar nya idéer och att hitta nya smarta kreativa lösningar för att ditt företag eller nästa kampanj ska växa. Många gånger har vi också lyckats öka andra företags omsättning med ett par hundra procent på kort tid. Samtliga medarbetare har också strikt sekretess, för att vi vet att det du delar med dig av till oss, skall stanna hos oss. Beroende på uppdrag har vi oftast en väntetid på 1-3 månader innan vi kan påbörja ett nytt uppdrag. Men varje kund är unik. Vår kapacitet är stor. Varje år producerar vi och levererar mellan 50 – 100 nya projekt. Vi tackar dock inte ja, till alla. Du som kund och det du gör måste vara intressant för oss. Finns inget hjärta från bådas sida, blir det inte bra. Välkommen att kontakta oss du med. Välkommen till Starfields – en byrå med rötter i klassisk reklam och kommunikation, specialiserad på framtidens digitala kommunikationsbehov med IT-lösningar som sticker ut.

 

 

Kontaktuppgifter

Namn Starfields AB
Kontaktperson Joakim Malmberg
E-mail joakim@starfields.se
Telefon 0431 650033
Besöksadress Ängelholmsvägen 263, 269 42 Båstad
Postadress Ängelholmsvägen 263, 269 42 Båstad
Web http://www.starfields.se
Byggnad Vi finns i byggnad B4